Nomination in category "Герой на децата" at

Nominated by Илия Дичев

Антоанета Попхлебарова

Мис Тони е изключително активен човек, който работи за развитието на младежите

Антоанета Попхлебарова, или както ние от ПТПИ Делфините й казваме Мис Тони, е един активен човек в сферата на младежта и нейното развитие. Тя е основател на популярната във Варна организация „Делфините“, също така част от екипа на Balkan Kids Foundation-НПО, работеща в сферата на неформалното обучение и осъществяваща множество младежки обмени. Освен това полага огромни грижи за децата от ЦНСТ Изгрев като организира събития в дома и предприема пътувания като Приключенския лагер в Дряново с децата.

Антоанета Попхлебарова е достойна за номинацията, защото има вярата да развива толкова активна дейност в няколко организации, които са с принос за много деца и младежи.

Тя е един от хората, мотивирали ме да се впусна в развитието на организацията ПТПИ Делфините, в която съм активен доброволец. Успя да ме убеди, че извън рамките на статуквото и скучното ежедневие, съществува свят, в който можеш да правиш добро и в който дори се случват чудеса – пример за това е Коледната кампания с годишни дарения от 30 000лв., които се използват 100% за нуждаещи се хора.